Brr... Jag fryser!

Dagarna här i Melbourne fortsätter att gå. Provjobbet igår var tydligen inget provjobb. Jag hade fått jobbet som servitris för ett event. Det visade sig dock att jag skulle behöva jobba kl 14-02 idag och sedan enbart få jobb en till två gånger i månaden, med uselt betalt. Jag "sa upp mig" (det gjorde även en till tjej) efter två timmar och det blev lite sura miner.

 

Efter det gick jag, Malin, Isabel och Isabelle ut för att utforska Melbournes uteliv lite. Vi började på Isabelles kompis hostel där vi drack lite vin, pratade, skrattade och tog massa fula mobilbilder. Sedan kom vi på idén att vi skulle på det stora casinot som finns här. När vi skulle in tyckte vi det var lite för dyrt så vi drog vidare till en klubb som hette Cookie. Dansgolvet där var verkligen kanonbra! Självklart avslutade vi kvällen med donken och taxi hem. Taxichauffören började flirta med Isabelle så det slutade med att vi slapp betala (men vi dricksade honom ganska bra) haha!

 

Vi (jag och Malin) gick upp vid tio imorse och åt frukost, sedan gick vi och la oss igen och vaknade vid ett. Vid tre tiden mötte vi upp Isabelle och Isabel och fikade på ett mysigt café. Middag ute blev det också. Thaimat är oftast väldigt gott, men maten jag åt idag var verkligen underbart god! Sedan tog Isabel bussen till värmen i Byron Bay. Jag är inte ett dugg avundsjuk (eller?). Nu har jag ledsnat riktigt ordentligt på kylan och regnet här. Idag var det förvisso varmare, men jag åkte ju inte ner till Australien för att frysa! Men jag vill ju inte åka ifrån den här mysiga staden bara för det tråkiga vädret. Suck vad jag velar...

Publicerat: 2012-10-13


2 kommentarer
Postat av: Sara

När kommer sommaren till Melbourne då? Ge mig en adress så skickar jag över jackan :-) här hemma har Kung Bore gjort entré så nu är det hög tid att leta vinterkläder. Var det inte i Byron Ulrica skrev att vår fd kollega, Malin, bor?
Ha det underbart
Puss

Svar: None
johannaiaustralien.blogg.se

2012-10-13 - 19:00:03 |
Postat av: Johanna

Svar till Sara: Den kommer i mitten av Melbourne har jag hört, men vädret växlar även under sommaren. Just nu behöver jag inget jacka, det är mulet och blåser väldigt mycket men det är över 20 grader idag :) Jag har för mig att er fd kollega bodde i Perth :) Tack, ha det underbart hemma i kylan! Puss

Svar: Det blev något knas när jag skulle svara på kommentaren :)
johannaiaustralien.blogg.se

2012-10-15 - 05:07:52 | URL: http://johannaiaustralien.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0