Light House

Byron Bay har inte direkt bjudit pa fint vader har i dagarna. Det har varit mulet, blasit och regnat i mangder. Det ar inte ihallande regn som tur ar men sadana har regnskurar har jag aldrig varit med om forut. Vattnet stiger snabbt och bussarna till/fran Byron Bay ar installda pa grund av oversvamningar.
 
Igarkvall var alla pa rummet och segade. Vi alla var trotta efter garkvallen och vadret gor att man blir valdigt seg och hangig. Vi var sa understimulerade att vi plotsligt hade tunering i papperstuss-kastning. Da ar det illa haha! Youtubeklipp sattes igang och vi skrattade sa vi fick ont i magen. Vid midnatt ville majoriteten ha te, men eftersom koket var stangt fick vi bryta oss in via balkongen. Personalen skakade bara pa huvudet och flinade at oss morgonen efter.
 
Idag gick jag, Sarah och Niko (tva tyskar) till fyren som i princip ar Byron Bays enda sevardighet. Det var en fin promenad upp dit men sjalvklart hade det varit annu battre om det inte hade varit mulet. Det kom aven tva ordentliga regnskurar men vi var forberedda med regnjacka och poncho! Pa vagen upp till fyren sag vi tre lite storre odlor (0,5-1m), massor av skrikande pappegojor och aven en vallaby som ar ett kanguruliknande djur.
 
Vi gick sedan till Cheeky Monkeys for att ata $5-middag. Jag hade inte nagra hoga forvantingar pa maten, men det var stora portioner och det var forvanadsvart gott! Vi satte oss med tva tjejer fran Brasilien som sag lite vilsna ut och snackade lite med dem. Sedan var det dags for quiz-tavling. Kunde man svaret pa fragan skulle man springa fram och trycka pa en knapp. Svarade man ratt fick man en drink. Gissa vem som var ensam om att springa (las ga) fram pa tre fragor? Da kande jag mig lite duktig aven om fragorna var valdigt latta.
 
Vilken hand ar hogre an Flush i poker? - Full House
Vilket land i Europa har storst oljeproduktion? - Norge
Vilken stad i Australia har inga bokstaver i sitt namn? - 1770
 
Pa hostelet blev det sedan lite lekar och spel pa bakgarden och vid midnatt satte jag, Ben och Terekk oss pa balkongen och snackade tills det var laggdags.
 
Man blir verkligen seg av det har vadret. Det kanns som man ar sjuk och inte har nagon ork alls till att gora nagot. I och for sig ar Byron inte sa stort och det finns inte sa mycket att gora i regnet. Snalla vadergud, ge oss battre vader!
Publicerat: 2013-02-25


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0